Karen Geerts

Karen werd in 2022 onderricht in Atma © Janzu door Nicolas Sommer en Maria Steidel, beiden opleiders (en de oprichters) van aquatische ontspanning en holistische behandelingen in warm water. Atma © is een aquatische kunst van diepe ontspanning, meditatie en ontwaken. Karen volgde de drie modules van de Atma Janzu opleiding in Frankrijk.

Daarnaast is Karen haar aanbod aan het verruimen met een extra specialisatie van lichaamswerk in het water. Ze volgde de opleiding Healing Dance 1 in Italië en Healing Dance 2 in België met de oprichter, Alexander George. 

Karen trainde de voorbije jaren wekelijks in een privaat verwarmd zwembad, alsook in verschillende publieke wellnesscentra. Ze vond daarin haar passie en toewijding. Karen groeide uit tot een enthousiaste aanbieder van lichaamswerk in het water.

Karen haar sessies voelen zacht, liefdevol,
vertrouwd en gegrond aan.


Marco Allara

Marco biedt sedert vier jaar sessies Janzu aan. Tien jaar geleden ging Marco, als masseur, op zoek naar de meerwaarde en betekenis van water bij fysische blokkades. Hij exploreerde met het aanbieden van massages in het water en besloot gedreven op zoek te gaan naar de verschillende methodieken van lichaamswerk in het water. De voorbije vier jaar wijdde Marco zijn aandacht aan diverse grote meesters in Mexico, het land waar Janzu zijn oorsprong vindt. 

Marco werd onderricht in Janzu door Sol Richard Dion uit Canada en Maria Ornelas uit Mexico, alsook in Acquadynamic door Marcelo Roque uit Brazilië. Het voorbije jaar maakte Marco deel uit van de trainers van het Watercollectief in Mexico en werkte hij nauw samen met Maria Ornelas. Via haar behaalde hij ook zijn titel als meester.

Marco heeft zijn eigen stijl gecreëerd en vormt elke sessie om tot een dynamische, unieke en gevoelsmatige reis.